Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Şehit annesi: 'Bir evladım daha var, onu da göndereceğim'

Şehit polis memuru Osman Budak’ın cenazesi, öğleden önce memleketi Osmaniye’nin Düziçi ilçesine getirildi. Şehit Budak için Karacaoğlan Yeni Asri Mezarlık’ta cenaze töreni düzenlendi. Şehidin babası İsmet Budak ile annesi Zeynep Budak, 3 evladıyla beraber şehit oğullarını tören alanında bekledi. Gözyaşları dinmeyen anne Budak, feryatları ile yürek dağladı. Acılı anne, oğlunun ilk atama yeri olan Hatay’dan cenaze törenine gelen oğlunun eski komiserine, “Osman’ım sadece bir gün kaldı burada. Köpekler pusu kurmuş Osman’ıma. Bir evladım daha var, onu da göndereceğim” diyerek gözyaşı döktü.
Şehit oğlunun cenazesini beklerken güçlükle ayakta duran Şehit babası İsmet Budak’ta, “Cenabı Allah o hain PKK’lıları da Kahhar ismiyle perişan eylesin. Ağlayıp onları sevindirmeyeceğim. O şerefsizleri sevindirmeyeceğim. Vatan sağ olsun. İsterlerse de ben de giderim oğlumun yerine” dedi.
Şehit Budak’ın cenazesi tören alanına gelirken Şehit babası, oğlunun cenazesine Osmaniye Valisi Kerem Al ile omuz verdi. Şehit oğlunun tabutuna sarılıp gözyaşlarına boğulan Şehit babası İsmet Budak, “Osman’ın ses ver oğlum. Ses ver babana kuzum, kurban olduğum. Ağlayıp şerefsizleri güldürmeyeceğim oğlum” diye konuştu.
Şehidin annesi ve 3 kardeşi tabuta sarılarak gözyaşı döktüler. Şehidin cenazesi, Osmaniye Müftüsü Ramazan Çortul’un kıldırdığı cenaze namazının ardından meslektaşlarının omuzlarında gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Budak, Dereoba Mahallesi Alibozlu köyünde defnedildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183