Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Rektör Gündoğan, Avrupa Şampiyonu Öğrenciyi Makamında Ağırladı

İngiltere’nin Nottingham şehrinde düzenlenen Açık Hava Avrupa Şampiyonası’nda Makaralı Yay müsabakalarında Avrupa Şampiyonu olan Okçuluk Bayan Milli Takım Sporcusu ve aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Ayşe Bera Süzer, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ı makamında ziyaret etti.
Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Okçuluk Branşı Sorumlusu Prof. Dr. Hayri Ertan da yer aldı. “Öğrencilerimizin başarılarıyla biz her zaman gurur duyuyoruz” diyen Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, “Ayşe’de çok önemli bir başarıya imza attı ve okçuluk alanında Avrupa’da bir şampiyonluk elde etti. Anadolu Üniversitesi olarak öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası tüm müsabakalara katılımını teşvik ediyoruz ve onların başarılarını görmekten mutluluk duyuyoruz. Ben de bugünkü kabulümüzde hem Ayşe’yi tebrik etmek hem de kendisinden okçuluk branşı ile ilgili bilgi almak istedim. Ayşe daha birinci sınıfta inşallah önümüzdeki yıllarda kendisinden dünya şampiyonluğunu da bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Rektör Gündoğan son olarak, Anadolu Üniversitesi’nin diğer öğrencilerini de teşvik etmek amacıyla sportif, sanatsal branşlarda ve bilimsel alanlarda tüm imkânlarını seferber edeceğini de sözlerine ekledi.
Kazandığı Avrupa Şampiyonluğu hakkında görüşlerini dile getiren Ayşe Bera Süzer ise, “Bizim için çok verimli ve güzel geçen bir şampiyona oldu. Bu yıl genel anlamda bizim için çok güzel geçti. Gittiğimiz her yarışmadan kupa ve dereceyle döndük. Gururluyum ve mutluyum umarım önümüzdeki müsabakalarda daha da iyi dereceler elde edebilirim” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183