Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Ramazan Bayramı Alışverişi Zühre İstanbul’dan

 

Ramazan ayının gelmesiyle bayram alışverişi telaşı da başlıyor. Zühre İstanbul, bayramda yeni giysi alma geleneğine, bayrama özel koleksiyonuyla damgasını vuruyor. Zühre İstanbul’un yeni koleksiyonunda bayram ziyaretlerine uygun ikili takım, tuniklerin yanı sıra çanta ve eşarp modelleri de ön planda.

Bayramın kurtarıcı kombini ikili takımlar

Etnik tasarımları özgün çizgilerle yeniden yorumlayan Zühre İstanbul; pul, payet, şifon ve baskılarla detaylanmış ikili takımlarıyla her kadına aradığı rahatlığı ve şıklığı sunuyor. Kombini kolay ve dökümlü kumaşlarla hazırlanan ikili takımlar, giy-çık şıklığın anahtarı oluyor.   

Aksesuarlarla canlanan modeller

Zühre İstanbul, bayram kombinlerini kullanımı kolay ve zarif çanta modelleriyle canlandırırken, tunik giymeyi tercih eden kadınların stillerine çanta ve eşarp koleksiyonu ile son dokunuşu yapıyor.

Çanta koleksiyonunda günlük kullanıma uygun; clutch, büyük ebatlı el çantaları, tote, kova modelleri ise en çok tercih edilen seçenekler arasında öne çıkıyor. Sarı, mavi, papaya, kırmızı, mercan, yeşil, indigo, kiremit ve pastel tonlarının kullanıldığı Zühre İstanbul imzalı eşarplar ile baharın enerjisi stilinize yansıyor.

Detaylı bilgi için http://www.zuhre.com.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.  

Detaylı bilgi ve iletişim için;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183