Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Pençe Harekatı'nda 60 terörist etkisiz hale getirildi

 Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Hakurk bölgesinde 27  Mayıs'tan beri başarıyla süren Pençe Harekatı'na ilişkin bilgi verildi.

 
Açıklamada, 2 teröristin daha hava harekatıyla etkisiz hale  getirildiği, böylece Pençe Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısının  60'a ulaştığı bildirildi.
Pençe Harekatı ile koordineli olarak terör örgütü PKK'nın Irak'ın  kuzeyindeki mevzilerinin de vurulmaya devam edildiği, KandilAvaşin, Basyan ve  Metina gibi bölgelere gerçekleştirilen hava harekatlarında toplam 52 PKK'lı  teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
 
Böylece Pençe Harekatı ile bölgede yürütülen operasyonlarda etkisiz  hale getirilen toplam terörist sayısı 112 oldu.
 
Pençe Harekatı ile komandoların, örgütün kullandığı sığınak, barınak,  mağara, yaşam malzemeleri, mayın ve el yapımı patlayıcıları belirleyerek imha  etmeyi sürdürdüğü kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183