Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika son dakika haber haberler Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

Özel harekat polisi kavgayı ayırırken vuruldu !

 Samsun'un İlkadım İlçesi Kalkanca Mahallesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki grup arasında tartışma başladı.

Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonucu ortalık bir anda karıştı. Bu sırada Tokat Emniyet Müdürlüğü'nde Özel Harekat polisi olan ve izinli olarak memleketi Samsun'a gelen Erkan Ursel, kavgayı ayırmak için kalabalığın arasına girdi.

Bu sırada tabancayla ateş edilmesi sonucu Ursel sağ bacak baldırından yaralandı. Yaralı polis yakınlarına ait otomobille Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Soruşturma başlatan polis olayda kullanılan tabancayı kavga yerinde buldu. Görgü tanıklarının ifadesine göre olayı gerçekleştirdikleri öne sürülen ve otomobille kaçan S.K. ve M.K. isimli şahıslar polis tarafından aranıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183