Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Özel güvenlik görevlilerine FETÖ operasyonu

 Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik İzmir ve Manisa’da çeşitli iş yerlerinde çalışan silahlı özel güvenlik görevlilerine yapılan eş zamanlı operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye yönelik İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ikisi Manisa’da olmak üzere toplam 24 adrese, İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince eş zamanlı operasyon düzenlendi. FETÖ terör örgütü ile irtibatlı olduğu tespit edilen ve çeşitli iş yerlerinde çalışan silahlı özel güvenlik görevlilerine yapılan operasyonlarda 20 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların örgütün gizli haberleşme sistemi olan ByLock’u kullandığı iddia edildi. Yapılan operasyonlarda şahısların evlerinde FETÖ terör örgütü yöneticisinin kitapları, örgütün Finans kaynaklarını belirleyen belgeler, örgütün yayın organlarının abonelik bilgileri ile çok sayıda dijital materyale el konulduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183