Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

Otogar’da Gece Gelip Duvar Ördüler

İstanbul Esenler’deki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda ünlü bir firmaya ait 4 perondan oluşan yazıhaneye gelerek kendilerini mal sahibi olarak tanıtan şahıslar, bir gecede duvar örerek peronu ortadan ikiye böldü. Firmanın Bulgaristan uyruklu kadın genel müdürü İvelinaMarinovaAngelova (30) haberi duyar duymaz geldiği yazıhanede gördüğü manzara karşısında şaşırdı kaldı.

RUHSATIM VE KİRA KONTRATIM VAR

İllegal işler yapmak için yazıhanelerine el konulduğunu belirtenMarinova, ‘’ Burası otogarın en büyük peronudur. Gördüğünüz gibi bir grup gelerek, 'burası artık benim, senin yazıhanen değil' diyerek peronları böldüler. Ben artık buradan giremeyecekmişim. Benim kira kontratım ve iş ruhsatım var. Güzelce işimizi yapıp vergimizi ödüyoruz. Böyle insanlar yüzünden şu anda işimizi yapamıyoruz. Gece saatlerinde gelip duvarı örmüşler"  diye belirtti.

BEŞ YILDIR PEŞİMİZDELER

Kamera kayıtlarını alarak Polis merkezine giderek şikâyette bulunan Angelova, ‘’Bu şahıslar 5 yıl içerisinde yazıhaneye farklı kişilere göndererek çalışanlarımızdan tehdit yoluyla para alıyorlar. Amaçları bizleri bezdirerek faaliyetlerimizi bitirmektir. Çalışanlarımız sürekli olarak baskı altında ve bu yüzden 1 yıl içerisinde 16 kişi işten ayrıldı" dedi.

Şikâyetinin ardından iş yerine gelerek, eline aldığı tahta parçasıyla duvarı yıkmaya çalışan Angelova, şahıslardan biri gelerek müdahale etti. Elinde bulunan tahtayı alan şahıs, hakaret ederek ofisten ayrıldı.


Tolga ÖZDEMİR – KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183