Öne Çıkanlar gündem haber CHP Büyükçekmece Belediyesi bisiklet dikilitaş

Bu haber kez okundu.

Ölü Bulunan Buğra Çakır Memleketinde Defnedildi

 Sakarya’nın Ferizli ilçesindeki ikametinde ölü halde bulunan 25 yaşındaki Buğra Çakır’ın cenazesi memleketinde defnedildi.
Sakarya’nın Ferizli İlçesinde evinde ölü halde bulunan Buğra Çakır’ın cezaevinde yatan ağabeyi A.Ç.’nin cenaze törenine katılabilmesi için cezaevinden izin alındı.
İstanbul’da yapılan otopsi sonrası cenazesi Kırşehir’e gönderilen Buğra Çakır için Cacabey Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.
Önceki gün Sakarya’nın Ferizli ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi’nde meydana gelen olayda, haber alamayan arkadaşları 25 yaşındaki Buğra Çakır’ın evine polis ekipleri ile birlikte gitmiş ve çilingir yardımı ile ılan evde Buğra Çakır’ın cesedi ile karşılaşmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183