Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

‘Okulsuz, çocuksuz, gençsiz bir dünya düşünmek mümkün değil’

11 yıldır okullardan ve öğrencilerden elini çekmeyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet
Misbah Demircan, “Okulda Buluşalım” projesi çerçevesinde bu hafta Cemal Artüz İlk ve Orta Okulu’nda öğrenci ve veliler ile bir araya geldi.

Okulun bahçesine girer girmez öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Demircan, minik öğrencilerin folklor gösterisini izledi, ardından velilerin istek ve önerilerini dinledi. Okul kütüphanesinde gerçekleşen toplantıya Demircan’ın yanı sıra Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Sütlüce Mahalle Muhtarı Asalettin Bektaş, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve veliler katıldı.

Okulun ihtiyaçları hakkında okul müdürü, okul aile birliği başkanları ve velilerle fikir alışverişinde bulunduktan sonra konuşmasına başlayan Başkan Demircan, eğitim için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini dile getirdi.

Her şeyin başının sevgi olduğunu vurgulayan Demircan, çocukluğundan bu yana çocukları çok sevdiğini 3 tane kızlarıyla vakit geçirirken de keyif aldığını ve dinlendiğini söyledi.

Çocukların sevgi gösterisi karşısında da aynı keyfi yaşadığını dile getiren Demircan, “Hiçbir şey yapmacık değil. Onlarla bir arada olmak, onların sorunlarına bir çözüm üretebilmek çok keyifli. Dolayısıyla hayatımızın bir parçası ve hayatımızın gerçeği oldu bu. Belki de tecrübeli siyasetçi olmak, tecrübeli bir belediye başkanı da olmak böyle bir şey. Yani okulsuz, çocuksuz, gençsiz bir dünya düşünmek mümkün değil” dedi.

Kent Yaşam
 

Anahtar Kelimeler:
OkulçocukDünyaGenç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183