Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Öğrencilere Müdür Şefkati; Stres'ten Uzak Durun

Seminer, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe’nin katılımıyla, insan kaynakları uzmanı, öğretim programcısı Ömer Okumuş tarafından belediyeye ait düğün salonunda iki oturum halinde yapıldı.

ÖMER OKUMUŞ SEMİNERİNE SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Yaklaşan üniversite sınavı öncesinde öğrencilerin moral motivasyonunu arttırmak ve sınav stresini azaltmak için düzenlenen seminere bin 200’ün üzerinde son sınıf öğrencisi katıldı. Öğrenciler, iki oturum halinde düzenlenen semineri 1,5 saat boyunca dikkatle dinledi. Ömer Okumuş’un üslubu ve muhatapları ile kurduğu diyalog biçimi programın akışına renk kattı. Ayrıca öğrencilerden gelen sorular alındı ve cevaplar verildi.



Program bitiminde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe yaptığı konuşmada, eğitimde farklı bir anlayış için yeni arayışlar içerisine girdiklerini, bu tarz seminerlerle moral ve motivasyonu üst düzeye çıkarıp başarıyı artırmayı planladıklarını söyledi. Öğrencilere, idarecilere, öğretmenlere ve özellikle Eğitim Uzmanı Ömer Okumuş‘a teşekkür eden Efe, bir buket çiçek takdim etti.



Kent Yaşam Gazetesi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183