Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye YGS

Bu haber kez okundu.

Müzik dünyasında olup biten

 -Dün “Tarkan’ın ‘Cuppa’sı hiçbir yerde çalmıyor” diye yazmıştım. Birçok kişi “Sen Tarkan’a taktın” diye mesaj atmış. Tövbe tövbe. Tarkan’ı ne çok sevdiğimi, her zaman zirveye oturttuğumu bilen bilir. Tarkan’a takmadım. Tarkan’ın ‘Cuppa’sının ona yakışmadı- ğını düşünenlerdenim. Belki Tarkan’a içten ve gerçekten sevdiğim için de politik değil gayet direkt, en direkt yazıyorum. Meraklısına...

"CUPPA YENİ ÇIKMIŞ BİR POPÇUNUN ŞARKISI GİBİ" "CUPPA YENİ ÇIKMIŞ BİR POPÇUNUN ŞARKISI GİBİ"

2-Daha önce de sayısız kez yazmıştım. Ece Seçkin her yaptığı şarkıda, klipte bir adım daha öne çıkıyor. Kendine katarak gidiyor. ‘Adeyyo’ şarkısının klibini çıkmadan gönderdi, izledim. Ona da o an tüm duygularımı ve düşüncelerimi söylemiştim. Araya sıkıntılı günler girdi yazamadım. Ama gayet güzel bir şarkı ve klip olmuş bana göre. Fazla uzatmaya, beylik laflar etmeye gerek yok. Ece çizgisini bozmazsa eğer daha çok konuşuruz.

3-Işıl Yücesoy sevmeyen var mıdır? Aman Allah’ım o ses tonu, bakışı, rol kesişi. Acayip severim. Hastasıyız. Şimdi de ‘Zamansız’ albümü ile o güzel sesini dinliyoruz. Yeşim Salkım, Çağan Irmak ve Cenk Eren düetleri var. Hepsi birbirinden güzel. Ben albümü çok sevdim. İlk çıktığı an aldım. Ama birçok müzikmarkette daha yok. Dağıtımın bilgisine...

4-Son günlerde yaşanan olaylar yüzünden konserler iptal oldu biliyorsunuz. Özellikle Bodrum-Alaçatı tarafında Turkcell konserler serisi hep ertelendi. Bu haftaya ertelenen konserler yeniden ertelendi. Çünkü Ege kıyılarında tatilci yok. Evi olan insanlar genellikle Bodrum-Alaçatı’da, onun dışında turist yok. O yüzden de bilet satılmı- yor. Bilet satılmadığı için de konserler yapılmıyor. Ve birçok insan kalabalık yerlere gitmek istemiyor. Bir an önce bu tür sıkıntılar da biter, yok olur ve konserler eski havasını yakalar inşallah.

5-Fatih Ürek’in ‘Sallaya Sallaya’sı geliyor. Ülkede sevimsiz olaylar yaşandı. Allah bir daha yaşatmasın. Tabii hal böyle olunca şarkının çıkış tarihi de ertelendi. Geçen hafta Fatih şarkıyı dinletti bana. Hemen direkt söylüyorum. Bu şarkıyı önümüzdeki günlerde her yerde dinleyece- ğiz. Bıkmadan, usanmadan. Eğer keyfimiz yerinde olursa da bolca göbek atacağız. Çünkü şarkıyı dinlemeye başladığınız anda omuzlar hareket ediyor. Ardından eller. Daha sonra da dayanamayıp kalkıp oynuyorsunuz. Tam göbek atmalık şarkı anlayacağınız. Ve Fatih Ürekde gerçekten şarkıyı güzel okumuş. Dinleyince bana hak vereceksiniz. Söz-Müzik, Erkan Güleryüz. Arenje de Fatih Ahıskalı.

EN ÇOK ÇALAN 5'Lİ

1-Derya Uluğ-Okyanus

2-Ayla Çelik-Bağdat

3-Demet Akalın-Pırlanta

4-Hande Yener-Mor

5-Serdar Ortaç-Gıybet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183