Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl son dakika

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı. Devlet Bahçeli'nin son durumu nasıl ve neden hastaneye kaldırıldı? Bahçeli'nin hastalığı nedir? gibi sorular soruluyor.



MHP lideri Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı

MHP lideri Devlet Bahçeli beyin kanaması mı geçirdi? devlet Bahçeli sosyal medyada hastaneye kaldırıldığı kesin olarak teyit edildi. Ancak DEvlet Bahçeli beyin kanaması mı geçirdi hastalığı ne merak edildi.

İlk açıklama geldi

Başkent Hastanesi önünde gazetecilere konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Sosyal medyada bazı söylentiler var. Beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir sorunu yoktur. Sağlık durumu son derece iyi mükemmel durumdadır. Şu anda şuuru açık, konuşabilir durumdadır. İstirahat etmektedir. Hastane başhekimliği ilerleyen saatlerde detaylı açıklama yapacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183