Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran GÜNDEM jüri

Bu haber kez okundu.

Meteoroloji'den Haberler Kötü..

 Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde aralıklarla görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Isparta, Çorum ve Bilecik çevreleri ile zamanla Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı doğu bölgelerde hissedilir derecede (4 ila 10 derece) azalacak, batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgarın kuzey, iç ve batı kesimlerde kuzey, doğu bölgelerde güney yönlerden orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (30-60 km/saat) ve yer yer kısa süreli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

ANKARA'DA KAR YAĞIŞI SÜRÜYOR ANKARA’
nın Gölbaşı ilçesinde Nisan ayında yağan kar yağışı, 2 gündür etkisini sürdürüyor. Gölbaşı’nda geceden itibaren etkisini artıran kar nedeniyle ilçe beyaz bir örtüye büründü. Gölbaşı ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapalı yol bulunmuyor. Nisan ayında karı yağışını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını dile getirip, 10 yıldır ilk defa Nisan ayında kar yağdığını gördüklerini ifade ettiler. Kar yağışı tipi şeklinde ilçe genelinde yağmaya devam ediyor.

HAVA DURUMU

Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı 4

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 11 İzmir: Parçalı bulutlu 13

Adana: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 18

Antalya: Çok bulutlu, doğusu aralıklı sağanak, iç kesimlerinin yüksekleri yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı 16

Samsun: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 8

Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9

Erzurum: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı 12

Diyarbakır: Çok bulutlu 19

Anahtar Kelimeler:
MeteorolojiHaberHava Durumu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183