Öne Çıkanlar gelecek temsil Ekrem İmamoğlu başakşehir şamlar tabiat parkı yaşam mücadelesi

Bu haber kez okundu.

Mağdur Olduğunu Söyleyen Yolcu, Otobüs Firması Görevlilerinin Çelişkili Söylemlerinden Şikayetçi Olacak

Çocuğunu Malatya’ya göndermek isteyen M.K. adlı yolcu otobüs firmasının çelişkili söylemleri sonrası Kırşehir’den Malatya’ya gidemediğini ve şikayetçi olacağını söyledi.
M.K. adlı yolcu, Kırşehir’de bir otobüs firmasından Malatya’ya gitmek için bilet aldığını firma görevlilerinin önce yolcu yok diye otobüsü iptal ettiklerini sonrasında ise otobüsün bozulduğunu söyleyerek kendilerini mağdur halde bıraktıklarını belirtti.
Alınan bilgiye göre M.K. saat, 16:00’da Malatya’ya gidecek olan otobüse bilet aldığını ve kendisinin sabah saatlerinde arandığını ama aramayı uyandıktan sonra fark ettiğini ve saat, 14:00’te firmadan görevli bayanın arayarak yolcu olmaması nedeni ile otobüsün iptal edildiğini ve parasının iadesi yada 21:30’daki otobüsle Malatya’ya yolcunun gidebileceğini söylediği halde firma müdürü olduğunu söyleyen kişinin otobüsün bozulduğunu belirttiğini ve Malatya’ya gidemeyerek mağdur olduğunu anlattı.
Yaşadıklarını ve mağduriyetini iddia eden M.K. “Firma yetkililerine tutarsız konuşmalarından dolayı sitemlerimi ilettim. Mağdur edilmemden dolayı görevli olduğunu söyleyen kişiye neden mağdur halde bırakıldığını söyledim. Bir anda görevlinin tutarsız ve gergin konuşmaları karşısında da karşılıklı ağız kavgası yaşadık. Görevli benim mağduriyetimi gidermek yerine bana başka firma önerdi. Böylesine büyük bir firmanın personelinin yaklaşımı karşısında üzüldüm. Benim yaşadığım mağduriyeti başkalarının yaşamaması için de otobüs firmasından şikayetçi olacağım.”dedi.
Firma yetkilileri ise mağduriyetin olmadığını bir yolcunun böyle bir sıkıntı yaşadığını Malatya’ya Kırşehir’den saat 16:00 ve 21:30 otobüslerinin olduğunu yolcunun sabah saatlerinde 2 kere aranarak bilgilendirildiğini ama telefona yolcu tarafından cevap verilmediğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183