Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Küba aşısından sonra ölen hastanın eşi konuştu!

 Küba aşısının kansere çare olduğu haberleri bir anda sağlık sektörünü hareketlendirdi. Türkiye dahil dünyadaki milyonlarca kanser hastası bu habere ilgi duydu; haberde Küba'nın kansere çare bulan aşıyı bulduğu bilgisi yer alıyordu.
KÜBA AŞISINDAN ÖLEN BİRİ VAR
2013'te kansere yakalanınınca Küba'ya giden ve aşı olan Burhanettin Çevik, Küba aşısı olduktan 7 ay sonra hayatını kaybetti.
Küba aşısından sonra ölen kanser hastasının eşi konuştu
KÜBA AŞISININ MUCİZE GİBİ GÖSTERİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
Vatan'da yer alan habere göre, Ancak aşının etkisi uzun sürmedi. Çevik 7 ay sonra hayatını kaybetti. Behice Çevik ise eşinin ölümünün ardından 1 yıl geçmesine rağmen aşının mucizeymiş gibi gösterilmesine ve eşinin aşı sonrasında iyileştiğine dair haberlerin paylaşılmasına tepki gösterdi.
"AŞI OLDUĞUNDA ESKİ HALİNDEN DAHA İYİYDİ"
Tedavi için Küba’da 1 hafta kalan ve o süre içerisinde iki doz aşı yapılan eşinin çok kısa bir sürede kansere yakalanmadan önceki sağlıklı günlerine döndüğünü ifade eden Behice Çevik Türkiye’ye döndükten sonraki süreci şu sözlerle anlattı: “Küba’da doktorlar eşime 6 doz aşı verdi. İkisini orada yaptırdık. Diğer dört aşı ise birer hafta aralıklarla Türkiye’de yapıldı. Doktorlar kemoterapiye devam etmemizi söylediler. Aşı etkisini çok çabuk gösterdi. Eşim kansere yakalanmadan önceki halinden bile daha dinç ve sağlıklı gözüküyordu.”
Küba aşısından sonra ölen kanser hastasının eşi konuştu
"KANSERİN YAYILMASINI DURDURMADI"
Eşimin bu halini görenler ilacı mucize olarak tanımladılar. Fakat ilaç kanserin yayılmasını durdurmadı. Ya da hastalığı tedavi eden bir eskisi olmadı. Sadece ağrılar ve vücudundaki şişlikleri azalttı. Eşim doping ilacı yaptırmış gibiydi. 5 ay sonrasında ilacın direnci kırıldı. Geçen süre içerisinde kanser tüm vücuduna yayıldı. Eşimin hastalığı katlanılmaz bir boyuta ulaştı.
" GELİNLİKLE GÖRMEKTİ"SON ARZUSU KIZINI
Hastalığının ilerlemesiyle bir ay yoğun bakımda kaldı. Kızımız nişanlıydı. Doktorlar artık yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Son arzusu kızını gelinlikle görmekti. İki gün içerisinde kızımın düğününü yaptık. Düğünün ertesi günü de Burhanettin’i kaybettik. Ölümünün ardından bir yıl geçmesine rağmen hala ilacın etkili olduğu yönünde eşimle ilgili haberler yapılıyor. Telefonlarım susmuyor, acımın soğumasına bile izin vermiyorlar. Aşı kanseri engellemiyor. Sadece biraz daha yaşamak isteyenler için ağrısız bir süreç imkanı veriyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183