Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

KARTAL’DAN AYVACIK’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ

 Çanakkale Ayvacık’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından mağdur olanlara Kartal’dan yardım eli uzatıldı. Kartal Gönülleri ile Kartal Anneler Derneği üyeleri bir araya gelerek gerekli olan yardım malzemelerini tedarik etti. Kartal Gönüllüleri’nden Hülya Çimen Koyun Ayvacık’taki yetkililerle konuşmalarının ardından elektrik sobası ihtiyacı olduğunu öğrendiklerini ve Anneler Derneği ile birlikte toplam 14 elektrik sobası tedarik ettiklerini belirterek, bunun dışında giysi yardımı da topladıklarını söyledi. Atkı, bere, eldiven, yorgan, eşofman, pantolon, çocuk giysileri gibi pek çok farklı ihtiyacı temin ederek yardım kolileri hazırladıklarını kaydeden Koyun, malzemelerin Ayvacık’a ulaştırılması konusunda Kartal Belediyesi’nin yardımcı olacağını söyledi.
Amaçlarının Kartal ile Ayvacık arasında bir gönül köprüsü oluşturmak ve felakete uğrayan halkın yaralarını bir nebze olsun sarmak olduğunu kaydeden Koyun, daha sonra yine aynı bölgeye öğrenciler için kırtasiye yardımı yapacaklarını da sözlerine ekledi.
Kartal Anneler Derneği’nden Sezin İçten ise üyelerinin 10 gün gibi kısa bir sürede organize olduklarını vurguladıktan sonra, gece geç saatlere kadar örgü örerek ortaya atkı, bere, eldiven ve kazak gibi giysileri ortaya çıkaran annelere teşekkür etti. Depremlerin hala devam ettiğini ve kış mevsimi olması nedeniyle dışarıda kalan vatandaşlara özellikle ısınma konusunda yardım etmek istediklerini belirten İçten, verdikleri destek için de Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183