Öne Çıkanlar Klima Kullanımına Dikkat! Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama... kuran-ı kerim kurban bayramı Kartal mağazası

Bu haber kez okundu.

Kadir Doğulu'dan Büyük Tepki

Geçtiğimiz ay muhteşem bir düğünle dünyaevine giren Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, Maldivler'deki rüya balayım tamamlayıp yurda döndü. Yeni dizisinin çekimlerine başlayan yakışıklı oyuncu, önceki gün Nişantaşı'ndaki sete güzel eşiyle birlikte gitti.

UYARI GECİKMEDİ

çekimlerde eşini yalnız bırakmayan Neslihan Atagül'ün derin göğüs dekoltesi sete damgasını vurdu. Güzel oyuncunun dekoltesinden siyah iç çamaşırı görününce eşi Kadir Doğulu'dan uyarı gecikmedi. Hemen yakasını elleriyle kapatan ünlü oyuncunun eşinin fırçasıyla yüzü düştü. Dakikalar önce gülücükler saçan Atagül'ün bu halleri objektife takıldı.

"ÇOCUK İSTİYORUZ"

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, çekimlerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Düğün ve balayının çok güzel geçtiğini söyleyen belirten , "Balayı bitti, şimdi sıra işte... Yaz bitmeden kısa bir tatil daha yapmak istiyoruz" dedi.

Ne zaman çocuk sahibi olacakları sorulunca ise ünlü çift, "Önceden 'Evlilik ne zaman?' diye soruyordunuz. Evlendik. Şimdi ise çocuğu soruyorsunuz. Mutluluğumuzu çocukla taçlandırmayı çok istiyoruz. Ancak şimdilik cicim aylarının tadını çıkarmayı tercih ediyoruz" yanıtını verdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183