Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Kadıköy’de Galatasaray mağlubiyeti yaşamadı

Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Kadıköy’de bugüne kadar Galatasaray’a karşı oynadığı mücadelelerde yenilgi yaşamadı.
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbide iki takımın kalelerini koruyacak olan Volkan Demirel ve Muslera’ya büyük iş düşecek.

VOLKAN, GALATASARAY KARŞISINDA KADIKÖY’DE MAĞLUBİYET GÖRMEDİ

Fenerbahçe, Volkan Demirel’in Ülker Stadı’nda Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı oynadığı hiçbir resmi maçı kaybetmedi. Tecrübeli kaleci, Kadıköy’de Galatasaray Galatasaray’a karşı kaleyi koruduğu 14 maçın 9’unu kazanırken, 5’inde ise berabere kaldı. Volkan bu maçlarda kalesinde sadece 9 gol gördü.

MUSLERA FENERBAHÇE’YE KARŞI 16. KEZ SAHADA

Ülker Stadyumu’nda yarın oynanacak derbide ilk 11’de sahaya çıkacak olan Muslera ise 16. kez Fenerbahçe’ye karşı görev alacak. Uruguaylı file bekçisi, daha önce 11’i Süper Lig, biri Türkiye Kupası ve 3’ü TFF Süper Kupa maçı olmak üzere Fenerbahçe’ye karşı daha önce oynadığı 15 karşılaşmada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Fenerbahçe ile oynanan 6 maçta kalesini gole kapatan Muslera, 4 maçta ikişer, 5 maçta ise birer gole engel olamadı.
Bu sezon ligde geride kalan 10 haftada Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile Galatasaray kalecisi Muslera mücadelelerin hepsinde forma giydi. Bu karşılaşmalarda sarı-lacivertli file bekçisi 10, sarı-kırmızılı eldiven ise 8 gol yedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183