Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

İzmir FETÖ/PDY operasyonu!

 İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl  Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından İzmir, Manisa, Konya ve  Kütahya'da bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

  
İzmir adliyesinde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla  hakkında yakalama kararı bulunan 101 şüpheliden aralarında adliye çalışanları ile  yakınlarının da bulunduğu 76 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar  arasında, zabıt katibi, mübaşir ve yazı işleri müdürlerinin de bulunduğu  öğrenildi.

Bazı şüphelilerin, örgütün kendi aralarında iletişimi sağlamak  amacıyla telefonlarına kurduğu kriptolu iletişim programı ''Bylock''u kullandığı  belirtildi.

Şüphelilerin ev ve adliyedeki odalarında arama yapılıyor.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyete  götürüldü.
  
İzmir Adliyesine yönelik 10 Ağustos'ta da operasyon düzenlenmiş, FETÖ adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla zabıt katibi ve yazı işleri müdürlerinin  de aralarında bulunduğu 81 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183