Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber temsil

Bu haber kez okundu.

İstanbul Valiliğinde bayramlaşma!
 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul Valiliğinde düzenlenen törende Vali Vasip Şahin tebrikleri kabul etti. 
İstanbul Valisi Vasip Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında valilikte düzenlenen törende tebrikleri kabul etti. İstanbul Valiliği Kabul Salonu’nda düzenlenen törene Vali Vasip Şahin, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile birlikte birçok ülkenin konsolosları ve Türkiye’de bulunan yabancı misyon temsilcileri katıldı.
İstanbul Valisi Vasip Şahin, bayram tebriklerini kabul etmesinin ardından Resmi Geçit Töreni için Vatan Caddesi’ne geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183