Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

İBB’nin ‘kayıp araçları’ için meclis komisyonunda tartışma.

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’li belediye döneminde kullanılan çok sayıda aracın ‘israf’ olduğunu, bu araçları seçim sonrası sergileyeceklerini söylemiş ve geçen ay bu araçlardan çoğu, Yenikapı’daki miting alanında sergilenmişti. İmamoğlu, ‘izi bulunamayan’ araçların 23 Haziran seçimleri öncesi iade edildiğini açıklamıştı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında kabul edilen karar sonrası iki seçim arasında iade edildiği öne sürülen araçlarla ilgili meclis araştırma komisyonu kurulmuştu.

Komisyonun bugünkü üçüncü toplantısında, meclis üyeleri Serkan Duran ve Abdullah Öztürk başkanlıklarında yapılan toplantıda 13 soru belirlendi. Soruların hazırlanması sırasında meclis üyeleri arasında tartışmalar yaşandı. 13 sorunun 5’i oy çokluğu, 8’i ise oy birliğiyle kabul edildi.

Söz konusu 13 soru İBB’nin ilgili daire başkanlıklarına gönderilecek. İade edilen araç olup olmadığı, varsa hangi birimlerde çalıştığı, plaka, marka ve model bilgileri istenecek. Gelen bilgiler doğrultusunda araştırma komisyonunun raporu hazırlanarak meclise sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183