Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Hırsızlık yapan gelin-kaynana yakalandı

 Samsun’da hırsızlık suçundan çok sayıda suç kayıtları bulunan kaynana ve gelini birlikte girdikleri evden ziynet eşyası ve para çalınca polisin takibi sonucu yakalandılar. 
Olay, İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.G.’ye (55) ait eve giren hırsız veya hırsızlar, anahtarı kasanın altında bulunan çelik para kasasını açıp 6 bin lira para, 1000 dolar, 1’i 50 gram olan 9 adet altın bilezik, 5 adet çeyrek altın, 1 adet altın zincir ve 1 adet çerçeveli altın lirayı çaldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, görgü şehitlerinin ifadesi ve verdiği eşkal doğrultusunda güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyerek hırsızlık olayını Döne G.(46) ve gelini İpek G.’nin (23) gerçekleştirdiğini tespit etti. Olayla ilgili gelin-kaynana yakalanarak gözaltına alındılar. 
Polisteki sorgulanması tamamlanan hırsızlar, Samsun Adliyesi’ne sevk edildiler.

Anahtar Kelimeler:
SamsunGelinKaynanaHırsız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183