Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Gümüşhaneliler Güdef'in İftar Sorfrasında Buluştu

 

Sunuculuğunu GÜDEF Genel Sekreteri Tahir SOYLU’nun yaptığı program, Üsküdar Belediyesinin üst katında bulunan mavi salonda gerçekleştirildi. Programa Ümraniye İHL Kuran Öğretmeni Hüseyin HATİPOĞLU’nun Kuran tilavetiyle başlandı. Ezanın ardından iftarların açılmasından sonra ev sahibi dernek olarak Üsküdar Dernek Başkanı Ünal PEZÜK yaptığı açılış konuşmasında “Bu mübarek günde zaman ayırıp geldiğiniz için teşekkür ediyor, sizleri ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Katılım sağlayan herkese afiyet olsun diyor saygılar sunuyorum” dedi.

Daha sonra ev sahibi olarak Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Alp BEYAZ ise “Bugün burada bulunan tüm Gümüşhaneli hemşerimizi saygıyla selamlıyorum. Başka bir programı olması dolayısıyla aramızda olamayan Belediye başkanımız Sn. Hilmi TÜRKMEN sizlere selamlarını iletmemi istedi. Her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olan belediyemiz Gümüşhaneli hemşerilerimizin daima hizmetinde olacaktır. Bugünkü iftar programını organize eden GÜDEF genel Başkanı ve ekinini kutluyor, katılım sağlayan siz katılımcılarımıza saygılar sunuyorum” dedi.

Daha sonra söz alan GÜDEF Başkanı Vahit Olgun, “Bu Mübarek günde iftar soframızı hazırlayan Üsküdar Belediyemizin kıymetli başkanı sn. Hilmi TÜRKMEN’in şahsında tüm belediye çalışanlarına, Bugün bizleri burada yalnız bırakmayan gerek misafirlerimiz, gerekse il, ilçe, belde, köy dernek başkan ve yöneticilerine ve federasyon delegasyonuna teşekkür ediyorum.  Bundan 2 ay önce burada meclis üyelerimiz ile toplandığımızda daha önceki seçimlerde toplam meclis üyemiz 8 iken inşallah plakamız olan 29’u bulacağız demiştim. Allah nasip etti 29 hemşerimiz İstanbul’un çeşitli ilçelerinde meclis üyesi seçildiler. Bu bizim için bir mutluluktur. İftar programında kısa konuşulması gerektiğini biliyorum. Ama GELECEĞE YOLCULUK projemizi en kısa zamanda gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Yapacağımız tüm etkinlikleri sizlerle yapacağımızı bilmenizi istiyor tekrar katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra yapılan protokol konuşmalarının ardından program sona erdi. Programa, Köse Belediye Başkanı Turgay KESLER, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Alp BEYAZ, Eyüp Sultan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza YAVUZ, Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Recai ALP, TSTK Genel Başkanı Hasan EKŞİ,   GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın, GÜSİAD eski Başkanı ve YTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Aydın, TSTK Teşkilat Başkanı Hidayet YÜNSAN, KASTOP Genel Başkan Yrd. Yaşar SAKA, Sultanbeyli Şoförler Odası Başkanı Sefa POLAT, PENDEF Başkan Yrd. Ferman GÜNER, Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Zülfikar ÖZKAN, GÜDEF Eski Başkanı Tahsin Söğüt, Doğu ve Güneydoğu Kültür Dernek Başkanı Yıldız ŞAHİN, Şanlıurfa İşadamları ve Eğitim Kültür sanat Derneği Başkanı Sami ÇİRİŞ, Ümraniye Kastamonulular Dernek Başkan Yrd. Hüseyin Çoban, Beşiktaş Halk Eğitim Müdürü İbrahim OZAN, Bahçelievler Milli Eğitim Şube Müdür Yrd. Kadir ŞAHİN, Gümüşhaneli Halk Müziği Sanatçısı Selahattin TANIŞ, Gümüşhaneli ozan Hüsamettin OKUMUŞ, Gümüşhane İl, İlçe, Belde, Köy Dernek Başkan ve yönetimleri ile federasyon delegelerinden müteşekkil yaklaşık 500 kişinin katıldığı program, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183