Öne Çıkanlar Galatasaray ibb FENERBAHÇE İklim Değişikliği Süreçleri Çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Gelinlik ve damatlıkla demokrasi nöbetine geldiler

Karabük’te Kent Meydanı’nda toplanan vatandaşların, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepkileri sürüyor.
Karabük Kent Meydanı’nda toplanan binlerce vatandaş, ellerinde pankartlar ve Türk bayraklarıyla FETÖ darbe girişimine tepki gösterirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgilerini ifade eden ve FETÖ aleyhine sloganlar attı.
Vatandaşların yanı sıra Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Karabük İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu üyeleri de Kent Meydanına geldi.
Ayrıca ellerinde Türk bayraklarıyla vatandaşlara destek vermek için nikah masasından kalkıp gelinlik ve damatlıkla Kent Meydanına gelen Merve ve Kadir Şahin çifti, darbe girişime kalkan hainlerin karşısında olduklarını ve bu vatan için birer polis, asker ve şehadet şerbetini içebilecek insanlar olduklarını belirterek, “Biz buraya 1071’de Malazgirt ile girdik.Kendine güvenen geldi, geldikleri gibi gittiler. Bu saatten bu tarihten sonra hepimiz polis, hepimiz askeriz hepimiz şehadet şerbetini içmeye hazır kişileriz. Biz bu vatan için canımızı ortaya koyarız. Gördük ki bu vatana feda edilecek canlar lazımmış. Büyüklerimden özür dileyerek söylüyorum bu konuda çalışmalarımız başlayacak. Bir ölür bin diriliriz.” dedi.
Vatandaşların nöbeti devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183