Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

Geleceğin yıldız sporcuları Büyükçekmece Spor Akademisi’nde yetişiyor

 Öğrenciler için ücretsiz atletizm, basketbol, bisiklet, futbol, güreş, kaleci eğitimi, tenis, voleybol ve taekwando gibi branşlarda uzman antrenörler nezaretinden eğitim veren Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü çocukları küçük yaşlardan itibaren ilgi duydukları spor alanında eğitiyor.

Akademiye geçiş imkanı

Her yıl olduğu gibi bu dönem sonunda futbol, voleybol, atletizm, okçuluk ve bisiklet branşlarında yetenekleriyle öne çıkan çocuklar kurs bitiminde lisans almaya hak kazanarak Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi’ne geçiş yapıyor. Büyükçekmece Belediyesi’nin ilçe genelindeki spor tesislerinde farklı branş ve farklı yaşa aralığında devam eden yaz spor okulu 28 Ağustos tarihinde sezonu kapatacak.

“Büyükçekmeceli çocuklar sporda da yetenekli”

Çocukları farklı spor branşlarıyla tanıştıran Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Her yıl 3 bine yakın öğrenci Yaz Spor Okulları’ndan mezun oluyor. 8 hafta süren eğitimlerin sonucunda çocuklarımız yeteneklerini keşfediyor. Uzman antrenörlerimiz tarafından verilen spor derslerinden hiçbir ücret talep etmiyoruz. İlk kez saha çıkan ve sporla tanışan yavrularımız Yaz Spor Okulları’nda hem öğreniyor hem de eğleniyor. Büyükçekmeceli çocuklar sporda da yetenekli” ifadesini kulland

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183