Öne Çıkanlar FENERBAHÇE Galatasaray ibb Bağcılar Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Galatasaray'da Ontivero bedelsiz Ljubljana'ya kiralandı

Galatasaray, Lucas Ontivero'nun Slovenya ekibi Ljubljana'ya bedelsiz kiralandığını duyurdu. Sarı kırmızılı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Profesyonel futbolcularımızdan Lucas Elias Ontivero’nun 2015-2016 sezonunun ilk yarısı için NK Olimpija Ljubljana (Ljubljana) kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştıR.

Buna göre, Ljublijana Şirketimize geçici transfer bedeli ödemeyecek ve geçici transfer dönemi içerisinde oyuncuya sabit transfer ücreti Şirketimiz tarafından ödenecektir. Ayrıca Ljublijana, 6 Ocak 2016 tarihine kadar yazılı olarak bildirdiği ve 15 Şubat 2016’ya kadar 600 bin Euro bonservis tutarını ödediği takdirde oyucuyu alım opsiyonunu kullanabilir."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183