Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Flokser Kimya, otomotiv sektöründe araç parçaları üretimine yönelik poliüretan çözümleri sunuyor

 Otomotiv sektöründe poliüretan sistemler yaygın olarak kullanılıyor ve araç üretiminde poliüretan köpük uygulaması sektörün en büyük paylarından birini oluşturuyor. Birçok otomobilin koltuk ve koltuk başlıklarında, kolçaklarda, direksiyon, tavan gibi iç bölümlerin tamamı poliüretan ile üretiliyor; konfor, koruma, enerji tasarrufu ve yüksek çevresel performans bakımından gerçek faydalar sunarken sürüşle ilişkili yorgunluğu ve stresi de azaltmaya yardımcı oluyor. Güçlü, dayanıklı ve hafif yapısının yanı sıra yalıtım özelliğiyle araç gövdelerinde ideal bir kullanım sağlayan poliüretan köpükler yoğun kullanımda bile orijinal sertliğini, şeklini ve esnekliğini koruyor.

 

Flokser Kimya, otomotiv sektöründe koltuk, direksiyon, ön konsol gibi parçaların üretiminde kullanılan esnek sünger ve integral poliüretan sistemlerinde yenilikçi çözümler sunuyor. Flokser Kimya’nın esnek sünger sistemleri, açık hücreli yapıları, yüksek mekanik ve esneklik özellikleriyle araçların koltuk ve koltuk başlıklarında yoğun olarak kullanılıyor. İntegral sistemler ise küçük gözenekli ve kalın cilt yapısı ile direksiyon, kolçak, konsol gibi alanlarda kullanılıyor.

 

Poliüretan köpükler araçlarda yüksek performans gösteriyor

Poliüretan integral sistemler, malzemenin yoğunluğunu artırmadan geniş bir sertlik aralığında yüksek performans ile çalışma özelliği gösteriyor. Talep edilen kullanım alanının özelliklerine göre ürün formülasyonları tasarlanıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183