Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Fen Lisesinin tanıtımı yapıldı

Biga’da Atatürk Fen Lisesinin tanıtımı ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Okulun toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, Okul Müdürü Faruk Girgin, öğrenci ve veliler katıldı. Geçen yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çabaları ile ilçeye bir Fen lisesi kazandırıldığını hatırlatan Okul Müdürü Faruk Girgin, “Bu yılda Atatürk Fen Lisesinin geleceğe yönelik daha sağlam adımlar atması için bu binada Atatürk Anadolu Lisesi ile birleştirilerek eğitim öğretime devam etme kararı alındı. Biga Atatürk Fen Lisesi olarak 2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren 120 öğrenci ile devam edeceğiz. Büyük başarılara imza atan okulumuz başarılı öğrencilere alışmış olup fedakar öğretmen kadrosu ile eğitim öğretime devam edecektir. 1450 Anadolu Lisesi arasında 178.sırada yer alan okulumuz, Çanakkale’de birinci sırada bir başarıya sahip olmanın haklı gururunu yaşıyor" ifadelerini kullandı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan ise, 8.sınıftan 9.sınıfa geçen 900 ile bin öğrenci mezuniyeti bulunan ilçede mesleki eğitimde başarılı olan öğrencileri mesleki eğitime, akademik eğitimde başarılı olan öğrencileri de akademik liselere yönlendirmenin farkında olduklarını ilçede ilk yüze giren öğrencilerin Fen Lisesine alınacağını kaydetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183