Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kurban bayramı Büyükçekmece kent yaşam gazetesi

Bu haber kez okundu.

Engellilere Online Moral Konseri Verildi

Ünlü sanatçılar Mahmut Tuncer telefon bağlantısı ile Şafak Sönmez ve Aydın Aydın’da evinden online katıldığı Programın moderatörlüğünü bakanlık birimlerine konferanslar veren Analiz Uzmanı Taner Akkuş ile TBMM Meclis TV Haber Spikeri Handan Musaoğlu yaptı. Ahde Vefa Platformu başkanı Nuran Kırlak sponsorluğunda ve Engelli dernekleri iş birliği ile komedyen Mülayim Çimen, şaire Elif Özallı, yazar Senem Ebrar Ünal ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Aynur Güneş Engellilere uzaktan mini bir konser verdi.

Koronadan Vefat Edenlere Saygı Duruşu

Türkiye’de ilk defa Aile Bakanlığına bağlı huzurevlerindeki yaşlılara yönelik başlayan online ‘Moral KonferanslarıProjesi’nin mimarı Analist Taner Akkuş ile haber spikeri Handan Musaoğlu sunumuyla başlayan program Koronadan vefat eden vatandaşlarımıza yönelik saygı duruşunda bulunuldu.

Programda ünlü sanatçılar Mahmut Tuncer, Aydın Aydın, Aynur Güneş, Şafak Sönmez ve şaire Elif Özallı Engellilere moral verirken, engelli yazar Senem Ebrar Ünal ‘karınca’ isimli şiiriyle herkesi ağlatırken, komedyen Mülayim Çimen‘de ünlüleri taklit ederek neşeli dakikalar yaşattı.

Onlar İçin Halayın Başını Çekmeye Her Zaman Hazırım

Halay komutanı lakaplı ünlü sanatçı Mahmut Tuncer;”Engelli kardeşlerimizin yeri başımızın üstündedir. Onlar için yapılan programlarda kıymetlidir. Bizimde bu mutlulukta payımız olduysa ne mutlu, onlar için halayın başını çekmeye her zaman hazırım” dedi.

Korona Var Öpme ‘Evdende Çıkma’

Sanatçı Aydın Aydın, bana Engellilerimize bir moral programı yapıyoruz denildiğinde çok mutlu oldum. Onların yüzündeki tebessüm olmak ve onları neşelendirmek hiçbir şeyle ifade edilmez. Emeği geçen herkese bende teşekkür ediyorum dedi.

Onlar Bizim Canlarımız

Sanatçı Aynur Güneş, ‘Ailesinde engelli bireyleri olarak onlariçin her zaman varım. Bu projede emeģi geçen başta Taner Akkuş bey olmak üzere herkese teşekkür ederim. Bendetürkülerimle bi’nebzede olsa canlara moral olmak istedim’ dedi.


Her İnsan Bir Engelli Adayıdır

Benim için Engelliler toplumuzun temel mihenk taşları olmakla birlikte gönüllerimize birer köprüdür. Bana ihtiyaç duyulan her yere herkesten önce koşarım. Her insan bir Engelli adayıdır. Bu vesilesiyle bu güzel programda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dedi.


Bu Proje Gerçekten Moral Oldu

Avcılar Engeller Derneği Başkanı Ahmet Vardar ile Ümraniye Tüm Engeller Platformu Başkanı Yahya Sağlam, Evden çıkamadığımız bu zor günlerde bu program bize gerçekten moral oldu. Projenin mimarı çok kıymetli Taner Akkuş üstadımıza, sponsorumuz Nuran Kırlak başkanımıza, Handan Musaoğlu hocamıza, çok değerli sanatçılarımıza ve basın mensuplarına tüm Engelliler adına çok teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183