Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

EN İYİ KADIN OYUNCU

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta bu sene yedincisi düzenlenen BIAF (Beyrut Uluslararası Ödül Töreni) ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Meryem Uzerli törende "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü. Uzerli, ödül almaya sevgilisi Alp Özcan ile gitti.

ÖDÜL TÖRENİ'NDE GÖZ KAMAŞTIRDI

Törene Ziad Nakad imzalı elbisesi ve Mouawad marka takılarıyla katılan ünlü oyuncu şıklığıyla da göz doldurdu. Erkek arkadaşı Alp Özcan da Uzerli'nin heyecanına ortak olmak için gecede güzel oyuncuya eşlik etti.

"DÜNYANIN EN MUTLU İNSANIYIM"

Ödülünü almak için sahneye çıkan Meryem Uzerli "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu ödülü almak, bu güzel insanlarla, bu güzel ülkede bulunmak çok büyük onur ve çok mutluluk verici."

"HİSLERİMİ ANLATACAK KELİMELER ARIYORUM"

"Bugün biraz şehirde dolaşma fırsatı yakaladım, buranın mimarisine hayran kaldım. Sıcakkanlı insanlar beni çok güzel karşıladı. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok teşekkür ederim. Hislerimi anlatmak için kelimeler arıyorum. Bir oyuncu olarak farklı karakterler yaratabilmek adına hep gerçek olmaya çalıştım. Eğer bunun karşılığı da buysa ben dünyanın en mutlu insanıyım."

"GURURLU HİSSETMEMİ SAĞLADINIZ"

"Çok çok teşekkür ederim. Ve bu ödülü, tüm dünyadaki kendi şansını bekleyen genç yetenekler ile paylaşmak isterim. Gerçekten çok teşekkür ederim, kendimi çok gururlu ve mutlu hissetmemi sağladınız" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183