Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Emeklilere çok güzel haber! Bin liraya kadar çıktı...

 Yapılan zam ve ikramiyeler neticesinde emekli maaşlarında artış yaşanırken, gelirleri de artıyor. Milyonlarca emekli enflasyon rakamlarını ve maaşlarına gelecek zammı dört gözle beklerken bankalar da 30 Haziran Dünya Emekliler Günü nedeniyle yeniden harekete geçtiler. Emekli maaşını taşıyan emeklilere bin liraya varan promosyon vermeyi taahhüt ediyorlar. Kimi bankalar emekli müşteri kazandıranlara da 100-125 lira ödeme yapıyor. İşte bazı bankaların emeklilere sunduğu cazip fırsatlar...

ZİRAAT BANKASI: Emeklilik maaşınıZiraat Bankası’ndan alan emeklilere 1.000 TL altında emekli aylığı alanlara 300 TL, 1.000 TL ila 2.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 375 TL, 2.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 450 TL tutarında olmak üzere, 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapıyor.
AKBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Tüm ATM'lerden ücretsiz para çekme, bedava havale-EFT, kredilere özel faiz oranı gibi imkanlar sunuyor.
DENİZBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Emekli müşteri kazandırana 100 lira veriyor. Alışveriş ve faturalarda indirim yapıyor.
FİBABANKA: Maaşa göre 330, 415, 500 lira promosyon ödemesi yapıyor.
GARANTİ BBVA: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Maaşı tek tuşla çekme, özel faiz imkanları sağlıyor. ING: 450 liraya varan ödeme yapıyor. 3 otomatik fatura talimatına 150 lira daha veriyor. Özel faizli kredi, ücretsiz tıbbi danışmanlıkambulans gibi imkanlar sunuyor.
 
TEB: Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emeklisi olup emekli maaşını TEB’e  taşıyan emeklilerden maaşı 999 TL'ye kadar olan emekliler 850 TL  promosyon verirken, 1000 TL ile bin 999 TL arasında maaş alan emekliler ise 925 TL  promosyon veriyor. Emekli maaşı 2 bin TL ve üzeri olan emeklileri ise bin lira promosyon  verilecek. Ayrıca banka, yakınlarına tavsiye ederek TEB Emekli Bankacılığı  Ailesi’ne katan müşterilerine de 100 TL ödeme yapıyor.     
 
İŞ BANKASI: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Kredi kartı ücreti almıyor, özel faiz, ücretsiz havale ve EFT imkanları sağlıyor.
 
QNB FİNANSBANK: Emekli maaşını taşıyıp bir ürün kullanana 700 liraya varan ödeme veriyor. Ayrıca emekli tanıdıklarını getirenlere 125 lira ödüyor.
 
ŞEKERBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. 2 otomatik ödeme talimatına 150 lira ek nakit veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183