Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Dünyadan terör saldırısına sert tepki

Gaziantep'te sokaktaki bir düğüne yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası 50 vatandaşımız hayatını kaybetti, birçok kişi de yaralandı. Türkiye'yi yasa boğan kanlı saldırısına dünyadan sert tepki geldi. Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Gaziantep'te yaşanan terör saldırısını "şiddetle" kınadığını bildirdi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığının resmi sitesinde yayımlanan mesajda, Erdoğan'a "Aziz kardeşim" diye hitap eden Aliyev, Gaziantep'te düzenlenen terör saldırısında çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinden son derece sarsıldığını bildirdi.

İşte dünya liderlerinden Gaziantep saldırısına kınama mesajları;

Elysee Sarayı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanı dün akşam bir düğün sırasında en az 50 kişinin ölümüne yol açan alçak terör saldırısını şiddetle kınamaktadır. Fransa olarak Türk yetkililere ve Türk halkına taziye dileklerimizi sunuyoruz. Teröre karşı savaşan herkesin yanındayız." ifadelerine yer verildi.

Hollande, Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin taziye mesajını resmi Twitter hesabı üzerinden de paylaştı.

Gaziantep'teki saldırının görgü tanıkları konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183