Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran Büyükçekmece Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Diyarbakır Sur'da 1 asker şehit

Genelkurmay Başkanlığından, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda teröristlerin silahlı saldırısı sonucu bir askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, dün Sur'da süren operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin silahlı saldırısı sonucu biri ağır olmak üzere 3 askerin yaralandığı belirtildi.

DÜN GECE ŞEHİT DÜŞTÜ

Yaralanan askerlerin derhal hastaneye sevk edildiği, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralanan askerin kurtarılamayarak saat 23.45'te şehit olduğu kaydedildi.

Gün içerisinde çıkan çatışmalarda, bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin ise silahıyla birlikte ölü ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183