Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

Del Valle ve Sane ile sözleşme imzaladı

Bursaspor, Vieux Yaya Sane ve Yonathan Del Valle için imza töreni düzenledi.
Yeşil-beyazlı takım, iki transferini Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törenle tanıttı. Törene Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yöneticiler katıldı. Törende konuşan Ay, “Bu sezona yönelik olarak teknik ekibimizle birlikte uyum ve işbirliği içerisinde camiamızı mutlu edecek mali takım oluşturmak için mücadele ettik. Transferi erken bitirip, tam takım olarak katılmamız bunun neticesinde oluşmuştur. 7 futbolcuyla imzalar atıldı. Bugünde değerli 2 futbolcumuzla imzalar atacağız. DeValle’yi Türkiye’de başarılı bir sezon geçirdiği için tanıyoruz. Sane ise kalitesini ispat edecek. Avrupa takımları da bizim kulübümüzü izliyor. Marka değerimiz Avrupa takımlarında üst seviyede. Her iki futbolcumuzun aramızda olmasından mutluyum. Bursasporumuza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“Hocamız isterse kamptan sonra 1-2 transfer daha yapabiliriz”
Bursaspor için verimli transferler olacağına dikkat çeken Ay, “Oyuncular sahada kendini gösterecektir. Ne durumda olduğumuzu herkes görecek. Turgay Şeren sezonu da hayırlı olsun. Biz elimizden geleni yaptık. Hocamız isterse kamptan sonra 1-2 transferde alabiliriz. Ama şu anda yaptığımız transferle kadromuz tamam oldu. Bunun tabi kararını kamptan sonra hoca verecek” diye konuştu.
Sane: “Hiç tereddüt etmeden almış olduğum bir karar oldu”
Yeşil-beyazlı takımın yeni transferi Sane ise, “Burada olmak benim için gerçekten çok iyi. Hiç tereddüt etmeden aldığım bir karar oldu. Burada olmaktan mutluyum. Burada çok güzel insanlar var ve çok güzel bir şehir” açıklamasını yaptı.
“Şu anda son derece konsantre olmuş durumdayım”
Bir gazetecinin, “Serdar Aziz’in yerine geldi. Kendine güveni ne durumda” sorusuna Sane, şu açıklamayı yaptı:
“Benim için önemli olan sahada ve antrenmanda yapacaklarıma odaklanmam. Şu anda son derece konsantre olmuş durumdayım. Sezon içerisinde herkesten iyi olmaya ve kulüp için maç kazanmaya çalışacağım. Şu anda hazırlık aşamasındayız. İnşallah tüm sezon bu söylediklerimi verebilirim.”
Del Valle: “Buraya yüzde yüzümü vermeye geldim”
Del Valle ise, “Bursaspor’un Türkiye’nin en büyüklerinden biri olduğunu biliyorum. Buraya yüzde yüzümü vermeye geldim. İyi işler başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan Del Valle’nin 1 yıllığına kiralanması karşılığında kulübü Rio Ave’ye 225 bin Euro, futbolcuya ise 725 bin Euro verilecek. Ayrıca Bursaspor sezon sonunda isterse Del Valle’yi 500 bin Euro karşılığında kadrosuna katacak. 3 yıllık sözleşme imzalanan Senegalli stoper Sane ise, yeşil-beyazlı kulüpten yıllık 325 bin Euro alacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183