Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Darbe için kurban kestiler

Adıyaman’ın Kahta ilçesi Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Türk Silahlı Kuvvetlerinde bir grubun darbe girişiminin püskürtülmesi nedeniyle kurban kesildi.
Türkiye’nin büyük bir badireyi atlattığını belirten Cendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Toprak, bu darbe girişiminde bulunanların İslam düşmanları olduğun kaydetti.
Müdür Toprak, “Ülkemiz büyük bir badire atlatmıştır. Bunu yapanlar İslam düşmanlarıdır. Ümmetin düşmanlarıdır. Bu belayı necip milletin başına getirenler Yahudi ve Hristiyan Siyonistlerin uşaklarıdır. İsrail’in, Amerika’nın İngiltere’nin ve emperyalistlerin yalakalarıdır. Bunların İslamla alakaları yoktur. Bunlar içimizdeki kafir ve münafıklardır. Rabbim bunu yapanların belasını vermiştir ve verecektir. Bunu yapanları lanetleniyoruz. Rabbim böyle büyük bir belayı devletimizin ve milletimizin başında def ettiği için. Rabbimize şükran burcu olarak şükür kurbanı kesiyoruz. Rabbim kabul etsin. Bir daha böyle bir belayı bu millete göstermesin inşallah” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183