Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizdeki engelli memur sayısı bizden önceki döneme göre yaklaşık 10 kat artışla 56 bin 500 kişiye ulaştı. 2002’den beri devlet korumasında yetişenlerden kamuya yerleştirdiklerimizin sayısı 29 bine ulaştı."

"Geçmişte devlet ve millet arasındaki ilişkiler uzunca bir süre kopuk yürüdü. Tek parti döneminde millete tepeden bakan, hor hakir gören jakoben bir anlayış hakim oldu. AK Parti’nin 17 yıllık iktidarındaki en büyük başarısı hem demokrasiyi geliştirmesi hem de kalkınmayı sağlamasıdır."

"Sosyal yardımlar için yıllık bütçeyi 2 milyar liradan 55 milyara çıkardık."
"Tüm ilçelere de doğalgazı götürmek istiyoruz, hızla bunun çalışmaları devam ediyor."

(Libya) Sadece adaletsizliği, zulmü gidermek üzere oradayız.

Gerçekleştirdiğimiz harekatlarla terör koridorunu paramparça ettik. Türk askerlerinin çöllere gönderilmesinden bahsedenlerin kendi zihinleri çölleşmiş bataklaşmış durumdadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183