Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye Haber YGS

Bu haber kez okundu.

ÇİN, BREZİLYA'DAN ET İTHALİNİ SINIRLANDIRDI!

 Brezilya Tarım Bakanlığı, Hong Kong yönetiminin ülkeden alınan tüm etlere uyguladığı ithalat yasağını, bozuk et operasyonlarında soruşturma altında olan 21 firmayla sınırladığını bildirdi.

Brezilya’da bozuk et skandalı

Brezilya etine üç ülkeden ambargo

Brezilya etine ambargo yayılıyor

Brezilya'nın et ihracatı yüzde 19 düştü

Tarım Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Hong Kong Gıda Güvenliği Merkezinin konuyla ilgili yayımladığı bildiride, Brezilya'ya uygulanan et ithalatı yasağının derhal kaldırılacağı bilgisi paylaştı.

Bildiride, Brezilya'dan alım yapılan kesimhanelerde şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşılmadığı ve bu kesimhanelerin operasyonlar kapsamında soruşturma altında olan 21 firma arasında bulunmadığı vurgulandı.

Bildiride ayrıca, Hong Kong'un et ithalatına tekrar izin vermeden önce Brezilya etlerine 66 numune testi uygulandığı bilgisi paylaşıldı.

Muhabir: Ömer Yetkin Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183