Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

CHP Bahçelievler Kadın Kolu, Fark Yaratan Çalışmalarıyla Dikkat Çekiyor!

 Bayram sabahı işinden evine dönerken otobüsteki bir erkek yolcunun tekmeli saldırısına uğrayan 23 yaşındaki Ayşegül Terzi’ye yapılan saldırıyı protesto etmek için, metrobüste eylem yapan Bahçelievler Kadın Kolu, yolcular tarafından büyük beğeni topladı.
“Başörtüsü de benim, şort ta benim diyerek” bindikleri metrobüste kalabalığa seslenen Kadın Kolu Başkanı Hülya Oğuz’un sözlerini eyleme katılanlar “Ötekileştirmem, özgürlüğümden vazgeçmem. Laik, çağdaş, tam demokratik Türkiye için, Cumhuriyet Halk Partisi” diyerek tekrar etti.
Şaşkılık içinde yapılan protestoyu izleyen yolcular Bahçelievler Kadın Kolu’nu cesaretlerinden dolayı tebrik etti.
Bahçelievler Kadın Kolu Başkanı Hülya Oğuz, kurul arkadaşları ile birlikte ülkenin ve Bahçelievler’in sosyo ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak farklı projer yapma konusunda fikir birlikteliği yaparak çalışmalarına başladıkladıklarını söylemişti. İlçe halkını özgürlük, eşitlik, kardeşlik, adalet, sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk ve dayanışma gibi ortak değerlerle bir araya getirmeyi hedefleyerek geçtiğimiz aylarda hayata geçirdikleri “Bir Ekmekte Sen As” projesiyle de çok konuşulmuştu.
Selvi Sarıtaç 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183