Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Çay bahçesine giden kadın kayboldu

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, çay bahçesine gitmek için evden ayrılan kadından bir daha haber alınamadı.
Güzelyalı Eğitim Mahallesi 2. Sanayi Caddesi Burakkent Sitesi’nde ikamet eden şizofreni hastası 44 yaşındaki Nurcan Yıldız, pazar günü öğle saatlerinde “Çay bahçesine gidiyorum” diyerek çıktığı evine bir daha geri dönmedi. Hayatından endişe ettiklerini söyleyen oğlu, annesinin aynı evde dedesiyle birlikte yaşadığını, kendisinin şizofren hastası olup yüzde 80 zihin engelli olduğunu söyledi. Nurcan Yıldız’ın daha evvel de birkaç defa kaybolduğu, fakat çok geçmeden bulunduğu ifade edildi. Bu kez halen bulunmadığı için hayatından endişe ettiklerini söyleyen yakınları, bulunması için herkesten yardım istiyor.
Oğlu Murat Yıldız, annesini görenlerin insaniyet namına kendisini 0 535 105 08 04 numaralı telefondan veya dayısının 0 543 645 86 05 numaralı telefonundan aramalarını istedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183