Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir Kırkağaç Yollarını Asfaltlıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kırkağaç’ta asfalt çalışması gerçekleştirilen bölgelerde incelemelerde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kırkağaç’ta gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçeye giden Genel Sekreter Halil Memiş, asfalt çalışmaları tamamlanan bölgelerde incelemeler yaptı. Genel Sekreter Halil Memiş’e, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yaşar Coşkun, Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman ve Karakurt Mahalle Muhtarı İdris Kat eşlik etti.
KARAKURT’A 4 KİLOMETRELİK SICAK ASFALT
Genel Sekreter Halil Memiş ilk olarak Karakurt Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasını inceledi. Yol Şube Müdür Fevzi Demir’den çalışmalar hakkında bilgiler alan Genel Sekreter Halil Memiş, yolun Karakurt Mahallesi ve çevre mahalleler için önemli olduğunu belirterek, 4 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapılan yolun Balıkesir-Manisa yoluna bağlantı sağladığını dile getirdi. Mahalle muhtarı İdris Kat, gerçekleştirilen çalışmalar nedeniyle mahalle halkı adına Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, daha sonra Musahoca, Küçükyaya, Yağmurlu ve Siledik mahallelerini hattında gerçekleştirilen çalışmaları inceledi. Toplam 9 kilometrelik hatta yapılan asfalt çalışmasının vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlaması için önemli olduğunu söyleyen Genel Sekreter Halil Memiş, asfalt çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183