Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

BÜTÜN GÖZLER O ÜNLÜ’DE

Balkanların en güzel tatil ülkesi Karadağ’ın Budva şehri, ünlü modacı Roberto Cavalli’nin defilesine ev sahipliği yapacak.

Türk manken Özge Ulusoy’un da podyuma çıkacağı defileyi izlemek için Türkiye’den çok sayıda ünlü isim Budva’ya gidiyor.

Ünlü modacı Roberto Cavalli’nin Budva’nın tarihi bölgesi “Old Town”da Merit International’ın ana sponsorluğunda 5 Ağustos’ta gerçekleştireceği defile, çok sayıda Türk tarafından takip edilecek. Özge Ulusoy’un da podyuma çıkacağı defileyi Atıl Kutoğlu, Ender-Benan Saraç, Cem-Hülya Kalyoncu, Burcu-Emre Ziyal ve Zahide Yetiş-Cem Arısoy’un da aralarında olduğu Türkiye’den pek çok davetli izleyecek.

Defile öncesinde gerçekleştirilecek ve ünlü TV sunucusu Aleksandra Nedic tarafından sunulacak açık artırmada ise Roberto Cavalli’nin 10 adet vintage elbisesi satışa sunulacak. Avrupa’nın çeşitli yerlerinden gelen konukların da hazır olacağı defile sonrasında Budva’nın ünlü plajı Bruno’da bir after party düzenlenecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183