Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Bursa’da zehir tacirlerine darbe

Bursa’da uyuşturucu ile mücadele şube müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 136 kilo uyuşturucu esrar maddesi ile toplam 370 adet extacy tablet ele geçirildi. Şüpheli olarak gözaltına alınan 3 kişi ise adliyeye sevk edildi.
Uyuşturucu ile mücadele şube müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında, Bursa’nın Osmangazi ilçesi Hacıilyas Mahallesi Tezcan Sokak Arslantaş İş Merkezi kalorifer dairesinde ve 16 NH plakalı araçta yapılan aramada toplamda 136 kilo 475 gram uyuşturucu esrar maddesi ve 370 adet uyuşturucu tablet ele geçirildi. E.K., F.S. ve R.Y. isimli şahıslar bugün gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak gözaltına alınırken, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte adliyeye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183