Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Bingöl’de 21 kişi FETÖ’den tutuklandı

 Bingöl merkezli 15 ilde gerçekleştirilen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında gözaltına alınan 21 emniyet mensubu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bingöl Valiliği, FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar kapsamında silahlı terör örgütüne üye oldukları ve ’Bylock’ kullanıcısı oldukları tespit edilen şahıslara yönelik Bingöl merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonla ilgili açıklama yaptı. Bingöl, Adana, Adıyaman, Ankara, Bursa, Denizli, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Malatya, Muğla ve Yalova illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 29 kişinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, “Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden H.Ç., Ş.A., A.G., O.Ç., O.B., H.D., D.G., Ö.Y. isimli 8 şüpheli adli kontrol ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakılmış, C.T., A.A., F.D., R.K., G.C., A.D., F.D., A.I., A.A., E.B., M.B., E.E., S.Ç., H.M., E.K.G., M.K., S.G., M.B.A., M.Ö., İ.V. ve M.E. isimli 21 şüpheli tutuklanarak Bingöl M Tipi Cezaevi’ne teslim edilmiştir” denildi.

(Yılmaz Atar/İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183