Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı

Bu haber kez okundu.

Beylikdüzü, zehirlenerek öldürülen köpeğe duyarsız kalmadı

Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün, bir hayvanın şiddet görmesi ve öldürülmesi olayına karşı gösterdiği sosyal duyarlılık kamuoyunda dikkat çekti.





Beylikdüzü’ndeki Basın Doğan Sitesi sakinleri tarafından bakılan Asena isimli köpek, kim olduğu belirlenemeyen kişiler tarafından öldürülmüş bir şekilde bulundu.
Olayın ardından Beylikdüzülülerin düzenlediği tepki eylemine Beylikdüzü Belediyesi,



Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), Büyükçekmece Sokak Hayvanları Dernek Başkanı ve üyeleri, Beylikdüzü hayvan dostları gönüllüleri ve İstanbul'un çeşitli semtlerinden gelen hayvan hakkı savunucuları katıldı.

Eyleme Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri de “Öldürmeyin” ifadeli pankartıyla destek verdi. Konuyla ilgili görüşlerini bildiren yetkililer, “Kimsesiz sokak hayvanlarının aşılama kısırlaştırma, bakım ve tedavilerini yapıp, onları sokaklarımızda yaşatmaya çalışıyoruz, halkımızdan bu konuda duyarlı ve anlayışlı olmalarını bekliyoruz “ diyerek tepkilerini dile getirdi.





Kent Yaşam


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183