Öne Çıkanlar CHP gündem haber Yerel seçim Büyükçekmece Belediyesi sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş'a Saldırı !

 Türkiye ülke olarak Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırının şokunu atlatamamışken ve failini aradığı günlerde bir şok daha yaşadı! Bu kez hedefte Beşiktaş vardı! Beşiktaş Mogaz Takımı, play-off turu ilk maçında deplasmanda Mersin Hantaş Sportif’i mağlup ederken maçın oynandığı saatlerde takım otobüsü saldırıya uğradı. Konu ile ilgili HABER1903’e konuşan Hentbol Takımımızın Antrenörü Müfit Arın, yaptığı açıklamada; Takım otobüsüne saldırı olduğunu dile getiren Arın; “Maç oynanırken takım otobüsümüzün camları kırılmış. Bizim için önemli olan maçtı. Güzel bir skor ile ilk ayağı 1-0 geçtik. Bizlere herhangi bir zarar gelmedi. Spor severlere yakışmayacak şekilde tribünlerde küfürler oldu.” diyerek sözlerini tamamladı.

SAHADA BEŞİKTAŞ FARK ATTI!

Hentbol Erkekler Süper Ligi play-off 1. tur ilk maçında Beşiktaş Mogaz, deplasmanda Mersin Hantaş Sportif’i 47-32 yendi. Salon: Seyfi Alanya Hakemler: Mehmet Emin Oruç, Mehmet Deniz Mersin Hantaş Sportif: Ozan, Tiukin 6, Karankas 7, Tayfun, İsmail Çağlar, Serkan 3, Saviç 5, Sulima 5, Semih 1, Necat 1, Ersin 4 Beşiktaş Mogaz: Yunus, Bülent, Volkan, Buljubasic 2, Taha 1, Tolga 7, Dacevic 3, İbrahim, Nincevic 14, Uğur 2, Ramazan 9, Zrnic 3, Rasic 6 Devre: 18-23 İki dakika cezası alanlar: Serkan, Ersin (Mersin Hantaş Sportif), Buljubasic, Tolga, Uğur, Ramazan (Beşiktaş Mogaz)

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşSaldırı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183