Öne Çıkanlar Tevfikbey Mahallesi Kürtçe konuşma alışveriş merkezi Levent İsviçre

Bu haber kez okundu.

Belediyeden Okullara Boya Desteği

 

BAHÇELİEVLER- İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okullarda yürüttüğü 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi hazırlık çalışmalarına Bahçelievler Belediyesi de boya desteğiyle katkıda bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile boya talebinde bulunan tüm okullara iç ve dış cephe boyası ve malzemesi okul yöneticilerine teslim edildi.


‘BOYNUMUZUN BORCU’

Boya desteği verilen okulları temsilen, Şirinevler Mehmet Şen İlkokulu, Org. Eşref Bitlis Ortaokulu ve Ali Şükrü Sula İmam Hatip Lisesine giden Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu; “Çocuklarımızın daha temiz ortamlarda eğitim yapabilmeleri için ilçemizdeki okullarımıza boya malzemesi dağıttık” dedi. Çalışmalarının ağırlık noktasını, ülkenin geleceğinin emanet edeceği çocuklara yönelik çalışmaların oluşturduğunu söyleyen başkan Develioğlu; “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın, gençlerimizin daha sağlıklı ve sağlıklı ortamlarda eğitim almalarını sağlamak boynumuzun borcudur. Amacımız, her alanda olduğu gibi eğitimde de çıtayı daha yukarıya taşımaktır. Bahçelievler, sporda, kültürde, eğitimde, alt yapıda önemli adımları atarak, çağdaş kentleşmenin gereğini yerine getiriyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183