Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Belediye Başkanına Kurşun Yağdırdılar

 Mümtaz Şenel’in evine saat 04.30 sıralarında gelen kimliği belirsiz kişiler, kapıyı çaldı. Saldırganlar, kapıyı açan Mümtaz Şenel ve eşine tabancayla ateş açtı. Mümtaz Şenel’in sağ ve sol ayaklarına 5 el ateş eden şüpheliler, eşini de ayağından vurduktan sonra kaçtı.

Adrese çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla Yeşilova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mümtaz Şenel ve eşi, buradaki müdahalelerinin ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Mümtaz Şenel ameliyata alındı.

ŞENEL'İN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Hastaneye giderek bilgi alan CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, “Bugün sabah 04.35’te, Belediye Başkanımız Mümtaz Şenel’in evine gelen kişi ya da kişiler kapıyı çalarak, polis olduklarını söyleyerek, başkanımızı dışarıya çağırmış, kendisi ve eşini ayaklarından kurşunlanmış. Şu an hayati bir tehlikeleri yok.” dedi.

İMARA AYKIRI OTEL İNŞAATI HEDEF GÖSTERİLDİ
Belediye Başkanı’na yapılan silahlı saldırı sonrası katıldığı televizyon kanalında açıklama yapan CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker açıklamasında, saldırı hakkında polisin derin bir araştırma yaptığını belirtti. Göker, soru üzerine saldırının oluşu ne nedeni hakkında ise şunları söyledi” Kendilerini güvenlik göevlisi olarak tanıtan kişiler, başkan beyi evinden dışarı çıkarıp ayaklarına kurşun yağdırmışlar. Başkan Veyis Baysal’a kurşun yağdıran saldırganların açtığı ateş sonrası başkan Baysan ayaklarına 5 kurşun isabet etmiş ve hastahaneye kaldırılmış. En sağlıklı açıklamayı da yine Başkan bey yapacaktır ama bana yansıyan bilgi bölgede imar kurallarına aykırı yapılan bir otel inşaatı varmış bunlarla yaşanan bir sıkıntının bu saldırıya neden olabileceği yönünde olduğu oldu. Gerçekler polisin araştırması ve başkan beyin açıklamasıyla netleşecektir” dedi
Celal Karaali- Kent Yaşam Gazetesi

Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183