Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Bayram Öncesinde Gıda Satışı Yapan İşletmelerin Denetimi Sürüyor

Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan Bayramı öncesinde rutin kontrollerini sürdürüyor. Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanında yer alan fırın, pastane, kuruyemiş gibi gıda maddelerinin satışının yapıldığı işletmelerdeki denetim çalışmalarına devam ediliyor.
Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 5 Temmuz 2016 Salı günü başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde öncelikli olarak şehir merkezindeki sorumluluk alanına giren un ve unlu mamullerin satışının gerçekleştirildiği fırın, pastane ve kuruyemiş gibi gıda maddelerinin satışının yapıldığı iş yerlerinde, denetim çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri işletme sahiplerine gerekli uyarılar yaparken, kurallara uygun hareket etmedikleri belirlenen işletmelerin sahiplerine de gerekli cezai işlem uyguluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183