Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol 13 Bin Kişi

Bu haber kez okundu.

Bahçeköy’de 45 kişi AK Parti’ye katıldı..!

 

Ramiz Kara, kapılarını açıp, buyur ettikleri ve yıllardır birlikte çalışmış gibi kucak açtıkları için AK Parti camiasına teşekkür etti. “Bugün sizlerle kucaklaşmaktan dolayı çok mutluyuz. İnsanlar takım tutar gibi parti tutuyor derler. Bu tarafgirlik pek çok hakikati görmemizin önüne geçebiliyor. Yıllar içinde gerçekleşen olaylar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm söylediklerini haklı çıkardı. Bugün yerel seçimler öncesi kapalı kapılar ardında parti teşkilatlarından dahi saklanarak kirli ittifaklar kuruldu. Bu ittifaklar seçim kurullarına başkan ve meclis üyesi aday listeleri teslim edildiğinde ortaya çıktı. Ne yazıkki sosyal demokrasiden söz edenler, kendilerine en ufak bir eleştiriye dahi tahammül edemedi” dedi.

BAYRAKTAR: ORTAK GAYEMİZ SARIYER’İN GELECEĞİNİ KURTARMAK

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar da yaptığı konuşmada, “Öncelikle sizler gibi özverili, samimi insanlarla bir araya gelmekten çok memnunum. Sizlere bu duyarlılığınızdan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepimizin hayali huzur ve gelecek endişesi olmayan, bütün sorunları çözülmüş Sarıyer değil mi? Ortak gaye bu değil mi? İşte bugün bu ortak gaye etrafında toplandığımızı görüyorum. Ve bu beni mutlu etti. Sarıyer’e hepimizin vefa borcu var bu borcu hep birlikte ödemek zorunluluğumuz. İnşallah sizlerin de desteğiyle belediye başkanı olacağız. Sarıyer’i hak ettiği yere taşıyacağız.” Dedi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu da Sarıyer’de gönüllerde sağlanan birlik ve beraberliğin rozetle taçlandırıldığını ifade etti. Bayraktar ve AK Parti İlçe Başkanı Cevahiroğlu daha sonra Kara ve beraberindekilere AK Parti rozeti taktı.

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183