Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

“Amaçlarına asla ulaşamayacaklar”

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, 15 Temmuz akşamı yapılan darbe girişimi ile ilgili açıklamalar yaparak hükümete ve milli iradeye karşı yapılan girişimi kınadı.
Şahin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye Cumhuriyeti 15 Temmuz akşamı çok önemli bir sınavı başarıyla atlatarak ülkemiz demokrasisine yapılan saldırıyı halkımızın sağduyusu ile engellemeyi başarmıştır. 15 Temmuz 2016 akşamı demokrasiye, hukuka, parlamentoya ve milli iradeye karşı yapılan darbe girişimi halkımızın sahip çıkmasıyla birlikte savuşturularak, bu girişimlerde bulunanlara, milletimiz gereken cevabı bizzat vermiştir. Halkımızın oyuyla seçilen hükümete yapılmak istenen darbe girişimi; milli iradenin sahip çıkmasıyla birlikte, güçlü devletimiz, şanlı polisimiz ve askerimiz sayesinde amacına ulaşamamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği talimatla sokağa çıkarak halkımızla birlikte milli iradeye ve demokrasimize sahip çıktık. Şu iyi bilinmelidir ki demokrasi nöbetimiz devam edecektir. 15 Temmuz gecesi, halkımız bizlerle birlikte meydanlara çıkarak milli iradeye, demokrasiye ve hukuka karşı yapılan bu eylemi bugün ve bundan sonra asla kabul etmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Bu da göstermektedir ki, demokrasiye darbe vurmayı amaçlayan karanlık güçler, hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu aşağılıkça saldırıyı şiddetle kınıyor, demokrasiye, hukuka, milli iradeye sahip çıkmak için verilen mücadelede hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183